Ana içeriğe atla

Ankara Kalkınma Ajansı 2024 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı’na (SOGEP) ilişkin proje hazırlık sürecini başlatmıştır. Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. 
 

SOSYAL GELİŞMEYİ DESTEKLEME PROGRAMI’NIN AMACI

Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı’nın amacı; yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara karşılık vermek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak, istihdam edilebilirliği artırmak, sosyal içermeyi, sosyal girişimciliği ve yenilikçiliği desteklemek ve sosyal sorumluluk uygulamalarını yaygınlaştırmaktır.

BAŞVURU SÜRECİ

Program kapsamında başvuru yapacak kurumların, bu ilan sayfasında ek olarak yer alan SOGEP Proje Bilgi FormuEk-1 Proje Bütçesi.xlsx ve Ek-2 İş Planı.xlsx belgelerini doldurulup 26/04/2024 Saat: 18.00’e kadar sogep@ankaraka.org.tr  e-mail adresine iletmeleri gerekmektedir.

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.