Ana içeriğe atla

Ankara Kalkınma Ajansı iş birliği ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nin; projesi, girişimi veya girişim fikri olan akademisyenlerine, çalışanlarına ve lisansüstü öğrencilerine yönelik olarak 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü 14.00-15.00 saatleri aralığında "Genç Girişimciler İçin Avrupa Değişim Programı” hakkında, çevrimiçi olarak bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Genç Girişimciler İçin Avrupa Değişim Programı’nın amacı  Avrupa'da küçük işletme kurmayı ve/veya işletmeyi başarılı bir şekilde yürütmeyi hedefleyen  girişimcileri bilgilendirmektir.

Program kapsamında, yeni girişimciler, 1 ila 6 aylık bir süre boyunca deneyimli bir girişimciyle bir araya gelerek bilgi ve iş fikirleri alışverişi yapma fırsatı bulacaklardır.

Ankara Kalkınma Ajansı, Veneto Bölgesi Ticaret Odası Sendikası (Trade union of the Chamber of Commerce of Veneto Region-İtalya) liderliğinde kurulan İtalya, Belçika, İspanya, Almanya, Slovenya ve Türkiye’den 7 ortağın katılımıyla oluşturulan GYMNASIUM PLUS konsorsiyumunda programın 13.  döneminde aracı kuruluş olarak yer almaktadır.

Genç Girişimciler İçin Avrupa Değişim Programı ASBÜ BAP Ev Sahipliğinde Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı: https://shorturl.at/CbDDu

Tarih: 22.07.2024 (Pazartesi) Saat: 14.00-15.00

Katılım için bap@asbu.edu.tr adresine ön kayıt yaptırılması gerekmektedir.