Ana içeriğe atla

 

ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK ALANINDA CORTEX PROJESİ ÇAĞRISI

ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK ALANINDA CORTEX PROJESİ ÇAĞRISI

Avrupa Komisyonu Ufuk Avrupa Programı kapsamında desteklenen CORTEX2 projesi, artırılmış gerçeklik (XR) platformu tarafından sunulan teknik özellikleri araştırmak, geliştirmek ve göstermek amacıyla ilk açık çağrısına 3.000.000 Avro'luk bütçe ayırmıştır. Platform, farklı endüstriler ve KOBİ'ler arasında uzaktan iş birliğini kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

CORTEX2 Açık Çağrı'sına başvurup desteklenen faydalanıcılar, 200.000 avroya kadar fon almaya hak kazanacaktır. Ayrıca özel koçluk ve takip, teknoloji ve iş uzmanlarına erişim, CORTEX2 platformu ve XR hakkında kapasite geliştirme ve 12 aya kadar süren bir program dahilinde çözümlerini geliştirmek için destek alma fırsatına sahip olacaklardır.

CORTEX2'nin yolculuğuna katılmak isteyen ekipler, XR alanında çözümlerini geliştirmek amacıyla ihtiyaçları olan desteği almak için 24 Ekim'den 16 Ocak 2024'e kadar olan süre içinde CORTEX2 projesi çağrısına başvuruda bulunabilirler.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilir ve 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşecek bilgi seminerine kaydolabilirsiniz.

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.